Lihapullat

1 tunti
Pekonia ja keitettyä perunaa sisältävät, sipulilla maustetut lihapullat
Lihapullat
Arvioi: (12kpl)

Ainekset

  • 1 hienonnettu keltasipuli
  • 2 tl Dansukker Ruokokidesokeria
  • voita tai margariinia
  • n. 300 g pekonia (kuutioina)
  • 1 kg naudan jauhelihaa
  • 1/2 kg porsaan jauhelihaa
  • 1 raastettu keltasipuli
  • 2–3 kylmää, keitettyä perunaa raastettuna
  • 3-4 raastettua valkosipulinkynttä
  • 2 munankeltuaista
  • 2 tl suolaa
  • 1 maustemitallinen valkopippuria
  • 2 maustemitallista mustapippuria
  • 2 tl kuivattua timjamia

Sekoita hienonnettu sipuli ja sokeri ja paista rasvassa paistinpannussa. Anna jäähtyä. Hienonna pekoni(kuutiot) hyvin pieneksi. Sekoita kaikki ainekset kulhossa tasaiseksi taikinaksi. Muotoile taikinasta sopivan kokoisia pullia. Paista rasvassa paistinpannulla tai uunissa.

Reseptin on laatinut

Dansukker