Ainekset
1 hienonnettu keltasipuli
2 tl Dansukker Ruokokidesokeria
voita tai margariinia
n. 300 g pekonia (kuutioina)
1 kg naudan jauhelihaa
1/2 kg porsaan jauhelihaa
1 raastettu keltasipuli
2–3 kylmää, keitettyä perunaa raastettuna
3-4 raastettua valkosipulinkynttä
2 munankeltuaista
2 tl suolaa
1 maustemitallinen valkopippuria
2 maustemitallista mustapippuria
2 tl kuivattua timjamia
Ohjeet
Sekoita hienonnettu sipuli ja sokeri ja paista rasvassa paistinpannussa. Anna jäähtyä. Hienonna pekoni(kuutiot) hyvin pieneksi. Sekoita kaikki ainekset kulhossa tasaiseksi taikinaksi. Muotoile taikinasta sopivan kokoisia pullia. Paista rasvassa paistinpannulla tai uunissa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?