Lihapullat

Pekonia ja keitettyä perunaa sisältävät, sipulilla maustetut lihapullat

1 tunti

Arviot (13 kpl)

Ainekset

1 hienonnettu keltasipuli
2 tl Dansukker Ruokokidesokeria
voita tai margariinia
n. 300 g pekonia (kuutioina)
1 kg naudan jauhelihaa
1/2 kg porsaan jauhelihaa
1 raastettu keltasipuli
2–3 kylmää, keitettyä perunaa raastettuna
3-4 raastettua valkosipulinkynttä
2 munankeltuaista
2 tl suolaa
1 maustemitallinen valkopippuria
2 maustemitallista mustapippuria
2 tl kuivattua timjamia

Ohjeet

Sekoita hienonnettu sipuli ja sokeri ja paista rasvassa paistinpannussa. Anna jäähtyä. Hienonna pekoni(kuutiot) hyvin pieneksi. Sekoita kaikki ainekset kulhossa tasaiseksi taikinaksi. Muotoile taikinasta sopivan kokoisia pullia. Paista rasvassa paistinpannulla tai uunissa.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Mustikkasuukkojäätelö

Tee itse jäätelöä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Kevyt viinimarja-minttuvaahto

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.