Liha-makaronilaatikko

Helppotekoinen liha-makaronilaatikko on suomalaisten perheiden suosikkiruoka!

6 annnosta

PT1H

1 tunti 15 minuuttia

Arviot (106 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

1 iso sipuli
2 rkl voita, margariinia tai rypsiöljyä
2 tl Dansukker Ruokokidesokeria
400 g nauta-sikajauhelihaa
1/3 tl suolaa
1 ½ l vettä
400 g makaronia
1/2 tl suolaa
7 dl maitoa
3 munaa
1 tl suolaa
mustapippuria myllystä maun mukaan

Ohjeet

Kuori ja hienonna sipuli. Kuumenna rasva pannulla ja lisää joukkoon sipuli ja ruokokidesokeri. Kääntele, kunnes sipulit karamellisoituvat. Lisää nauta-sikajauheliha ja paista kauttaaltaan. Mausta suolalla ja nosta sivuun.

Keitä makaronit suolalla maustetussa vedessä ja valuta.

Sekoita maito, munat ja mausteet. 

Kaada jauheliha ja makaronit reunalliseen uunivuokaan ja sekoita. Kaada joukkoon muna-maito.

Kypsennä 200-asteisessa uunissa keskitasolla noin 40–50 minuuttia tai kunnes ruoka on hyytynyt ja kauniin värinen.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!