Ainekset
5 dl maitoa
2 munaa
ripaus suolaa
2 rkl öljyä
3–3 1/2 dl vehnäjauhoja
margariinia tai öljyä paistamiseen
Täyte
100 g mansikkahilloa
n. 1/2 l jäätelöä
2 dl tuoreita mansikoita
Pinnalle
1 dl vispikermaa
1 rkl Dansukker Tomusokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
muutama mansikka
sitruunamelissaa
Ohjeet
Sekoita maito, munat, suola, öljy ja jauhot tasaiseksi taikinaksi, anna turvota hetki ennen paistamista. Paista isossa pannussa kuumassa rasvassa tai öljyssä reilun kokoisiksi räiskäleiksi (8–9 kpl). Anna jäähtyä.
Levitä jäähtyneet räiskäleet lomittain leivinpaperin päälle suorakaiteen muotoon, voitele mansikkahillolla.
Leikkaa jäätelöstä ohuita viipaleita ja nosta ne räiskäleiden pinnalle. Viipaloi pinnalle myös mansikat.
Kääri tiukalle rullalle leivinpaperia apuna käyttäen. Nosta pakastimeen mielellään yön yli.
Vaahdota kerma ja mausta se tomusokerilla ja vaniljasokerilla, pursota lettukakun pinnalle. Koristele mansikoilla ja sitruunamelissan lehdillä.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut
Kaikenlaiset juustokakut ovat nykyään makeista leivonnaisista varmasti ne suosituimmat, kun tarvitaan herkullista ja näyttävää tarjottavaa.

Nyt juhlitaan!
Ihana juhlasesonki on taas täällä. Klikkaa ja katso inspiroivat leivontareseptit kaikkiin kevään ja kesän juhliin.

Suolaista leivontaa
Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Leivo pikkuleipiä
Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Helppo pannacotta
Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Mainiot grillimarinadit ja mausteseokset
Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.