Ainekset
500 g vesimelonia
300 g vadelmia, mansikoita tai marjasekoitusta
1 ½–2 dl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
½ ruukkua tuoretta minttua
2 limetin mehu
1 ½ l kivennäisvettä
Ohjeet
Poista vesimelonista kuori ja paloittele se reiluiksi paloiksi. Laita melonipalat ja marjat boolimaljaan, kannuun tai hanalliseen juoma-astiaan. Lisää siirappi ja minttu. Purista limeteistä mehut joukkoon. Kaada päälle kivennäisvesi. Sekoita varovasti ja anna siirapin liueta joukkoon. Tarkista maku. Tarjoa jääpalojen kanssa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?