Ainekset
500 g vesimelonia
300 g vadelmia, mansikoita tai marjasekoitusta
1 ½–2 dl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
½ ruukkua tuoretta minttua
2 limetin mehu
1 ½ l kivennäisvettä
Ohjeet
Poista vesimelonista kuori ja paloittele se reiluiksi paloiksi. Laita melonipalat ja marjat boolimaljaan, kannuun tai hanalliseen juoma-astiaan. Lisää siirappi ja minttu. Purista limeteistä mehut joukkoon. Kaada päälle kivennäisvesi. Sekoita varovasti ja anna siirapin liueta joukkoon. Tarkista maku. Tarjoa jääpalojen kanssa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Sitrushedelmien aika
Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.

Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokerilla tai Hillo-marmeladisokerilla on helppoa ja nopeaa.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.

Suolaista leivontaa
Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä arkiseen tai juhlavaan kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Kuumaa juomaa
Irish coffee on lämmittävä kahvijuomaklassikko fariinisokerilla, viskillä ja kermavaahdolla.