Lakupannacotta

Lakritsikastikkeella ja limetillä maustettu pannacotta tarjotaan tuoreiden vadelmien kera.

3–4 annosta

PT1H

noin 4 tuntia

Arviot (0 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

4 dl kuohu- tai ruokakermaa
1 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
puolikkaan luomulimetin raastettu kuori
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
1 dl lakritsikastiketta

Lisäksi
vadelmia

Ohjeet

Mittaa kasariin kerma, hyytelösokeri Multi ja limetin kuoriraaste. Kuumenna kiehuvaksi. Anna kiehua miedolla lämmöllä puoli minuuttia sekoitellen. Mausta vaniljasokerilla.
Jaa puolet pannacottaliemestä annoskulhoihin, valuta keskelle varovasti lakritsikastiketta ja jaa loppu pannacottaliemi päälle. Nosta kylmään hyytymään hetkeksi tai yön yli.

Koristele annos tuoreilla vadelmilla tai muilla marjoilla.

Vinkki!
Kokeile myös suklaa- tai kinuskikastiketta.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?