Ainekset
3 keltuaista
200 g maustamatonta tuorejuustoa
1 dl Dansukker Glukoosisiirappia
½ dl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria
1 ½–2 rkl lakritsijauhetta
2 dl kuohukermaa
Ohjeet
1. Nosta jäätelökoneen kulho tai patruuna pakastimeen vuorokautta ennen jäätelön valmistamista. Mittaa keltuaisten joukkoon tuorejuusto, siirappi, sokeri ja lakritsijauhe. Vaahdota toisessa kulhossa ensin kuohukerma.
2. Vaahdota samoilla vatkaimilla tuorejuustoseoksen ainekset keskenään. Nostele kermavaahto keltuais-tuorejuustoseokseen nuolijalla käännellen.
3. Kaada jäätelömassa kylmään jäätelökoneen kulhoon ja anna koneen käydä noin 40 minuuttia. Valuta seos rasiaan ja anna pakastua vähintään 4 tuntia tai yön yli.
4. Voit valmistaa jäätelön myös ilman jäätelökonetta. Kaada seos matalaan, laakeaan vuokaan ja nosta pakkaseen. Kun seos on reunoilta pakastunut, sekoita. Toista tämä useita kertoja, kunnes seos on tasaisesti jäätynyt. Anna pakastua kunnolla.
5. Annostele jäätelöstä palloja jäätelökauhalla.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.
Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!