Ainekset
3 keltuaista
200 g maustamatonta tuorejuustoa
1 dl Dansukker Glukoosisiirappia
½ dl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria
1 ½–2 rkl lakritsijauhetta
2 dl kuohukermaa
Ohjeet
1. Nosta jäätelökoneen kulho tai patruuna pakastimeen vuorokautta ennen jäätelön valmistamista. Mittaa keltuaisten joukkoon tuorejuusto, siirappi, sokeri ja lakritsijauhe. Vaahdota toisessa kulhossa ensin kuohukerma.
2. Vaahdota samoilla vatkaimilla tuorejuustoseoksen ainekset keskenään. Nostele kermavaahto keltuais-tuorejuustoseokseen nuolijalla käännellen.
3. Kaada jäätelömassa kylmään jäätelökoneen kulhoon ja anna koneen käydä noin 40 minuuttia. Valuta seos rasiaan ja anna pakastua vähintään 4 tuntia tai yön yli.
4. Voit valmistaa jäätelön myös ilman jäätelökonetta. Kaada seos matalaan, laakeaan vuokaan ja nosta pakkaseen. Kun seos on reunoilta pakastunut, sekoita. Toista tämä useita kertoja, kunnes seos on tasaisesti jäätynyt. Anna pakastua kunnolla.
5. Annostele jäätelöstä palloja jäätelökauhalla.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.