Ainekset
3 keltuaista
200 g maustamatonta tuorejuustoa
1 dl Dansukker Glukoosisiirappia
½ dl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria
1 ½–2 rkl lakritsijauhetta
2 dl kuohukermaa
Ohjeet
1. Nosta jäätelökoneen kulho tai patruuna pakastimeen vuorokautta ennen jäätelön valmistamista. Mittaa keltuaisten joukkoon tuorejuusto, siirappi, sokeri ja lakritsijauhe. Vaahdota toisessa kulhossa ensin kuohukerma.
2. Vaahdota samoilla vatkaimilla tuorejuustoseoksen ainekset keskenään. Nostele kermavaahto keltuais-tuorejuustoseokseen nuolijalla käännellen.
3. Kaada jäätelömassa kylmään jäätelökoneen kulhoon ja anna koneen käydä noin 40 minuuttia. Valuta seos rasiaan ja anna pakastua vähintään 4 tuntia tai yön yli.
4. Voit valmistaa jäätelön myös ilman jäätelökonetta. Kaada seos matalaan, laakeaan vuokaan ja nosta pakkaseen. Kun seos on reunoilta pakastunut, sekoita. Toista tämä useita kertoja, kunnes seos on tasaisesti jäätynyt. Anna pakastua kunnolla.
5. Annostele jäätelöstä palloja jäätelökauhalla.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Sitrushedelmien aika
Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.

Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokerilla tai Hillo-marmeladisokerilla on helppoa ja nopeaa.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.

Suolaista leivontaa
Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä arkiseen tai juhlavaan kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Kuumaa juomaa
Irish coffee on lämmittävä kahvijuomaklassikko fariinisokerilla, viskillä ja kermavaahdolla.