Lakritsitoffee

Lakritsin ja salmiakin ystävien toffeet maustetaan salmiakki-mixerillä.

noin 30 pientä toffeeta

PT25M

½ tuntia

Arviot (123 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

2 dl kuohukermaa
2 ½ dl Dansukker Taloussokeria
½ dl Dansukker Fariinisokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
50 g voita tai margariinia
2 rkl salmiakki-mixeriä

Ohjeet

Mittaa ainekset kattilaan ja anna kiehua miedolla lämmöllä usein sekoitellen noin 20 minuuttia tai kunnes seos sakenee. Jaa seos pieniin alumiinisiin makeisvuokiin ja nosta jääkaappiin.

Ota lakritsitoffeet huoneenlämpöön noin kymmenen minuuttia ennen tarjoilua.

Huom! Nämä toffeet ovat melko sitkeitä, eivätkä sovellu aivan nuorille herkkusuille.

Vinkki!
Voit korvata salmiakin karamelli- tai mantelirouheella.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Seljankukkamehujäät

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Herkullinen herukkapiirakka

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.