Ainekset
14 g agar-agaria (apteekista)
2 dl vettä
3 dl vahvaa, vaaleaa hedelmämehua
6 dl Dansukker Taloussokeria
300 g lakkahilloa tai muuta hilloa
Pinnalle
Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
Ohjeet
Punnitse agar-agar vaa’alla. Mittaa kattilaan agar-agar ja nesteet, anna seoksen kiehua välillä sekoittaen hiljaisella lämmöllä 45 minuuttia. (Malta keittää seosta ohjeessa mainittu aika.) Lisää sokeri ja lakkahillo, kiehauta, kunnes sokeri liukenee. Kaada seos reunalliseen 20x25 cm kokoiseen vuokaan ja kuori pinnalle muodostuva vaahto pois. Nosta kylmään muutamaksi tunniksi tai yön yli.
Kumoa levy työlaudalle ja leikkaa kuutioiksi. Kierittele lautasella erikoishienossa sokerissa. Nosta marmeladit lautaselle tai tarjottimelle ja laita päälle kevyesti leivinpaperi. Muutama päivä huoneenlämmössä haihduttaa ylimääräistä nestettä ja rakenne on aivan tuoretta miellyttävämpi.
Marmeladit säilyvät kannellisessa purkissa muutaman viikon.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?