Ainekset
500 g lakkoja
1/2 dl vettä
250 g (3 dl) Dansukker Hillosokeria
Ohjeet
1. Puhdista marjat.
2. Mittaa vesi kattilaan ja lisää marjat. Kuumenna. Kun vesi alkaa höyrytä, sekoita hillosokeri joukkoon. Kuumenna kiehuvaksi keskilämmöllä ja keitä kevyesti poreillen 10 minuuttia. Sekoita välillä. Kuori mahdollinen vaahto pois hillon pinnalta lusikalla tai reikäkauhalla.
Ota kattila liedeltä ja anna hillon jäähtyä 15–30 minuuttia, kunnes marjat eivät enää nouse pintaan. Sekoita pari kertaa jäähtymisen aikana.
3. Kaada hillo puhtaisiin, kuumennettuihin purkkeihin ja sulje huolellisesti. Anna hillon jäähtyä ja nosta jääkaappiin. Hillo hyytyy lopullisesti noin vuorokaudessa. Säilytä hillo mieluiten viileässä/jääkaapissa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!