Lakka-inkiväärihillo

Kullankeltaiset lakat saavat kaverikseen raikasta inkivääriä. Hillo sopii ruokien lisäkkeeksi tai kakkutäytteisiin.

PT25M

30 minuuttia

Arviot (0 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

500 g lakkoja
1/2 dl vettä
50 g tuoretta inkivääriä kuorittuna ja silputtuna
1/2 pkt (165 g) Dansukker Hillo-marmeladisokeria

Ohjeet

Mittaa aineet kattilaan. Kuumenna keskilämmöllä kiehuvaksi ja keitä 5–10 minuuttia. Jäähdytä vartti ja purkita.

Tarjoa grillatun, merisuolalla ja karkeaksi rouhitulla mustapippurilla maustetun lohen tai tuorechilimaustetun grillatun broilerin kanssa. Lakka-inkiväärihillo piristää myös kääretortun ja täytekakun täytteiden makua.

Resepti: Ruokatoimittaja Midi Vuorela / Hillosokeri 20 vuotta

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?