Ainekset
6 l mansikoita
3 l keitettyä, kylmää vettä
60 g viinihappoa
8 dl Dansukker Taloussokeria mehulitraa kohti
3 maustemitallista natriumbentsoaattia
Ohjeet
1. Perkaa ja huuhtele marjat huolellisesti. Survo tai viipaloi marjat kulhoon.
2. Liuota viinihappo veteen ja kaada vesi marjojen päälle. Peitä kulho ja pane se kylmään paikkaan 24 tunniksi.
3. Kaada seos siiviläkankaalle ja anna valua sekoittamatta 30 minuuttia. Ota marjat talteen ja keitä niistä hilloa Hillosokerilla.
4. Mittaa mehu ja lisää sokeri. Hämmennä kunnes sokeri on sulanut. Kuori vaahto huolellisesti pois.
5. Liuota natriumbentsoaatti pieneen mehumäärään ja sekoita se sitten muun mehun joukkoon.
6. Pullota mehu puhtaisiin pulloihin. Täytä pullot piri pintaan. Sulje pullot. Säilytä kylmässä.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.