Ainekset
6 l mansikoita
3 l keitettyä, kylmää vettä
60 g viinihappoa
8 dl Dansukker Taloussokeria mehulitraa kohti
3 maustemitallista natriumbentsoaattia
Ohjeet
1. Perkaa ja huuhtele marjat huolellisesti. Survo tai viipaloi marjat kulhoon.
2. Liuota viinihappo veteen ja kaada vesi marjojen päälle. Peitä kulho ja pane se kylmään paikkaan 24 tunniksi.
3. Kaada seos siiviläkankaalle ja anna valua sekoittamatta 30 minuuttia. Ota marjat talteen ja keitä niistä hilloa Hillosokerilla.
4. Mittaa mehu ja lisää sokeri. Hämmennä kunnes sokeri on sulanut. Kuori vaahto huolellisesti pois.
5. Liuota natriumbentsoaatti pieneen mehumäärään ja sekoita se sitten muun mehun joukkoon.
6. Pullota mehu puhtaisiin pulloihin. Täytä pullot piri pintaan. Sulje pullot. Säilytä kylmässä.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Sitrushedelmien aika
Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.
Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!
Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.
Kuumaa juomaa
Kuumat juomat maistuvat talvipakkasella. Klikkaa erilaisten tee-, kahvi- ja kaakaojuomien resepteihin.
Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.