Kurpitsa carpaccio

Mitä alkuruokaa kurpitsasta? Tarjoa mausteliemessä keitettyjä kurpitsaviipaleita fetajuuston ja pähkinärouheen kera.

4 annosta

PT25M

30 minuuttia

Arviot (0 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

400 g kuorittua kurpitsaa ilman siemeniä
50 g voita tai margariinia
3/4 dl vettä
3/4 dl valkoviinietikkaa
3/4 dl Dansukker Ruokokidesokeria
1 rkl raastettua tuoretta inkivääriä
2 oksaa oreganoa
200 g fetajuustoa
50 g pähkinärouhetta

Ohjeet

Leikkaa kurpitsa ohuiksi viipaleiksi. Sulata rasva pannulla ja lisää vesi, viinietikka, sokeri, inkivääri ja oregano. Keitä kurpitsaviipaleet liemessä napakan pehmeiksi (”al dente”). Jaa ne neljälle lautaselle. Paahda pähkinärouhe kuivalla paistinpannulla, jaa kurpitsoille ja murusta fetajuusto päälle. Pirskottele hieman keitinlientä pinnalle ja tarjoa hyvän leivän kera.
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Seljankukkamehujäät

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Herkullinen herukkapiirakka

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.