Ainekset
400 g kuorittua kurpitsaa ilman siemeniä
50 g voita tai margariinia
3/4 dl vettä
3/4 dl valkoviinietikkaa
3/4 dl Dansukker Ruokokidesokeria
1 rkl raastettua tuoretta inkivääriä
2 oksaa oreganoa
200 g fetajuustoa
50 g pähkinärouhetta
Ohjeet
Leikkaa kurpitsa ohuiksi viipaleiksi. Sulata rasva pannulla ja lisää vesi, viinietikka, sokeri, inkivääri ja oregano. Keitä kurpitsaviipaleet liemessä napakan pehmeiksi (”al dente”). Jaa ne neljälle lautaselle. Paahda pähkinärouhe kuivalla paistinpannulla, jaa kurpitsoille ja murusta fetajuusto päälle. Pirskottele hieman keitinlientä pinnalle ja tarjoa hyvän leivän kera.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!