Kurkkusäilyke

Kokonaiset avomaankurkut säilötään tähtianiksella, inkiväärillä ja valkosipulilla maustettuun liemeen.

1 iso purkki tai 2 keskikokoista

PT25M

25 minuuttia

Arviot (75 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

1 kg avomaankurkkuja
2 isoa sipulia renkaina
6 dl vettä
3 dl etikkaa
3 dl Dansukker Taloussokeria
2 tähtianista
2 rkl tuoretta kuorittua inkivääriä lastuina
3–4 isoa valkosipulinkynttä
½ dl sitruunaverbenaa tai muuta tuoretta yrttiä
(1 rkl korianterin siemeniä)

Ohjeet

Huuhtele avomaankurkut. Kuori sipulit ja leikkaa ohuiksi renkaiksi.

Mittaa kaikki muut aineet paitsi kurkut kattilaan ja kiehauta.

Lisää kurkut ja anna kiehua hiljalleen noin 5 minuuttia.

Laita kurkut kuumennettuihin puhtaisiin purkkeihin ja sulje. Purkkeihin muodostuu tyhjiö ja kurkut säilyvät hyvänä kuukausia. Säilytä viileässä.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!