Kurkkusäilyke

Kokonaiset avomaankurkut säilötään tähtianiksella, inkiväärillä ja valkosipulilla maustettuun liemeen.

1 iso purkki tai 2 keskikokoista

25 minuuttia

Arviot (75 kpl)

Ainekset

1 kg avomaankurkkuja
2 isoa sipulia renkaina
6 dl vettä
3 dl etikkaa
3 dl Dansukker Taloussokeria
2 tähtianista
2 rkl tuoretta kuorittua inkivääriä lastuina
3–4 isoa valkosipulinkynttä
½ dl sitruunaverbenaa tai muuta tuoretta yrttiä
(1 rkl korianterin siemeniä)

Ohjeet

Huuhtele avomaankurkut. Kuori sipulit ja leikkaa ohuiksi renkaiksi.

Mittaa kaikki muut aineet paitsi kurkut kattilaan ja kiehauta.

Lisää kurkut ja anna kiehua hiljalleen noin 5 minuuttia.

Laita kurkut kuumennettuihin puhtaisiin purkkeihin ja sulje. Purkkeihin muodostuu tyhjiö ja kurkut säilyvät hyvänä kuukausia. Säilytä viileässä.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!