Ainekset
500 g avomaankurkkua tai kesäkurpitsaa
100 g sipulia
muutama valkosipulinkynsi
1 dl etikkaa
1 dl vettä
2 rkl karkeaa suolaa
noin 10 kokonaista valkopippuria
1 rkl sinapinsiemeniä
pala inkivääriä
2 dl Dansukker Hillo-marmeladisokeria
tai 3 dl Dansukker Hillosokeria
½ dl tilliä
Ohjeet
Silppua sipuli. Kuutioi kurkut. Kiehauta etikka, vesi ja mausteet. Anna maustua viitisentoista minuuttia. Siivilöi liemi ja lisää sipulisilppu ja kurkkukuutiot liemeen.
Sekoita joukkoon hillo-marmeladisokeri, kuumenna kiehuvaksi ja keitä pari minuuttia. Lisää joukkoon tilli. Jaa säilyke tölkkeihin, sulje kansilla ja säilytä kylmässä.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Herkullinen sacherkakku
Täyteläinen sacherkakku on suklaakakkujen kruunaamaton kuningatar. Wieniläisperäisen kakun täytteenä on aprikoosihilloketta ja pohjassa sekä kuorrutuksessa tummaa suklaata.

Pienet inkivääri-sitruunakakut
Nämä pienet kakkuset lasissa sisältävät rapean pohjan, makean sitruuna-inkivääritäytteen ilman liivatetta, raikkaita marinoituja marjoja ja pinnalla rapeaa fariinicrumblea. Tarjoa juhlien kahvipöydässä tai jälkiruokana.

Helppo pannacotta
Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Upea savulohikakku juhlapöytään
Ota talteen vaaleaa ja tummaa leipää sisältävän savulohikakun ohje. Näyttävästi koristeltu kahden täytteen katkarapu-lohivoileipäkakku on juhlapöydän kestosuosikki.

Mainiot marinadit ja mausteseokset
Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.

Maista ja ihastu!
Pehmeän karamellimainen Dansukker Vaalea Luomusiirappi sopii sellaisenaan jälkiruokakastikkeeksi. Käytä sitä myös leivontaan, jälkiruokiin, makeisiin, ruoanlaittoon ja juomiin.