Kurkkurelish

45 minuuttia
Tee ruoan lisäkkeeksi sipulinen relish avomaankurkuista tai kesäkurpitsasta.
Kurkkurelish
Arvioi: (56kpl)

Ainekset

  • 500 g avomaankurkkua tai kesäkurpitsaa
  • 100 g sipulia
  • muutama valkosipulinkynsi
  • 1 dl etikkaa
  • 1 dl vettä
  • 2 rkl karkeaa suolaa
  • noin 10 kokonaista valkopippuria
  • 1 rkl sinapinsiemeniä
  • pala inkivääriä
  • 2 dl Dansukker Hillo-marmeladisokeria
  • tai 3 dl Dansukker Hillosokeria
  • ½ dl tilliä

Silppua sipuli. Kuutioi kurkut. Kiehauta etikka, vesi ja mausteet. Anna maustua viitisentoista minuuttia. Siivilöi liemi ja lisää sipulisilppu ja kurkkukuutiot liemeen.

Sekoita joukkoon hillo-marmeladisokeri, kuumenna kiehuvaksi ja keitä pari minuuttia. Lisää joukkoon tilli. Jaa säilyke tölkkeihin, sulje kansilla ja säilytä kylmässä.

 

Reseptin on laatinut

Dansukker