Ainekset
500 g avomaankurkkua tai kesäkurpitsaa
100 g sipulia
muutama valkosipulinkynsi
1 dl etikkaa
1 dl vettä
2 rkl karkeaa suolaa
noin 10 kokonaista valkopippuria
1 rkl sinapinsiemeniä
pala inkivääriä
2 dl Dansukker Hillo-marmeladisokeria
tai 3 dl Dansukker Hillosokeria
½ dl tilliä
Ohjeet
Silppua sipuli. Kuutioi kurkut. Kiehauta etikka, vesi ja mausteet. Anna maustua viitisentoista minuuttia. Siivilöi liemi ja lisää sipulisilppu ja kurkkukuutiot liemeen.
Sekoita joukkoon hillo-marmeladisokeri, kuumenna kiehuvaksi ja keitä pari minuuttia. Lisää joukkoon tilli. Jaa säilyke tölkkeihin, sulje kansilla ja säilytä kylmässä.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta mm. ohukaisten, pannukakun ja puuron kaverina sekä kakkujen täytteenä.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Maistuvat luumut
Tutustu sivustomme herkullisiin luumujälkiruoka- ja marmeladiresepteihin.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?