Ainekset
1 vesimeloni (n. 2 kg)
2 limetin mehut
1 dl Dansukker Vaaleaa siirappia tai Vaaleaa Luomusiirappia
½–¾ dl Dansukker Siro erikoishienoa
sokeria
jääpaloja
kivennäisvettä
tuoretta minttua
Ohjeet
1. Kuori meloni ja poista siemenet. Soseuta melonipalat, limettimehu, siirappi ja sokeri.
2. Kaada melonisose jääpaloilla täytettyihin laseihin. Valuta kivennäisvesi juuri ennen tarjoilua laseihin.
3. Koristele mintunlehdillä.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!