Kupliva melonisohjo

Raikas kesäinen vesimelonijuoma sisältää myös limettimehua ja kivennäisvettä.

10 lasillista

10 minuuttia

Arviot (39 kpl)

Ainekset

1 vesimeloni (n. 2 kg)
2 limetin mehut
1 dl Dansukker Vaaleaa siirappia tai Vaaleaa Luomusiirappia
½–¾ dl Dansukker Siro erikoishienoa
sokeria
jääpaloja
kivennäisvettä
tuoretta minttua

Ohjeet

1. Kuori meloni ja poista siemenet. Soseuta melonipalat, limettimehu, siirappi ja sokeri.

2. Kaada melonisose jääpaloilla täytettyihin laseihin. Valuta kivennäisvesi juuri ennen tarjoilua laseihin.

3. Koristele mintunlehdillä.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.