Ainekset
2 munaa
1 dl Dansukker Ruokokidesokeria tai Taloussokeria
1 dl piimää tai jogurttia
100 g sulatettua margariinia tai voita
2 dl vehnäjauhoja
1/2 dl mantelijauhetta
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
2 tl leivinjauhetta
Kuorrute
100 g suolatonta voita + 300 g Dansukker Tomusokeria
Ohjeet
Sekoita kaikki muffiniainekset keskenään esimerkiksi puuhaarukalla ja jaa isoihin amerikanmuffinivuokiin. Paista 200 asteessa 10–13 minuuttia tai kunnes ne ovat kauniin värisiä. Anna jäähtyä.
Vaahdota suolaton voi ja tomusokeri kuohkeaksi, levittyväksi tahnaksi. Levitä jäähtyneiden muffinien pinnalle lusikalla tai pursota pursotinpussilla. Ripottele pinnalle halutessasi suklaapaloja tai värikkäitä koristerakeita!
Vinkki!
Kuorrutteita voit värjätä pastaväreillä ja maustaa erilaisilla aromeilla.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.