Kuorrutetut marjat

Helppo ja nopea jälkiruokapaistos tuoreista tai pakastemarjoista ja ranskankermasta.

4 annosta

PT25M

20 minuuttia

Arviot (24 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

400 g tuoreita tai pakastettuja marjoja, esim. mustikoita
2 dl ranskankermaa
3/4–1 dl Dansukker Ruokokidesokeria

Ohjeet

Laita uuni lämpenemään 250 asteeseen.

Jaa marjat neljään uuninkestävään annosvuokaan. Levitä ranskankerma marjojen päälle. Ripottele päälle ruokosokeria. Paista noin 10–15 minuuttia.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?