Ainekset
2 isoa munaa
1 dl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria
1 dl Dansukker Taloussokeria
4 dl vehnäjauhoja
3 tl leivinjauhetta
100 g (1 dl) sulatettua voita tai margariinia
3 banaania soseutettuna
Kuorrute
2 dl Dansukker Tomusokeria
2 rkl vettä
(keltaista elintarvikeväriä)
Pinnalle
nonparelleja tai muita koristerakeita
Ohjeet
Riko kulhoon munat, lisää sokerit ja keskenään sekoitetut vehnäjauhot ja leivinjauhe. Sekoita joukkoon lopuksi sula margariini ja soseutetut banaanit. Aineksia ei tarvitse vatkata, riittää, että sekoitat ne tasaiseksi taikinaksi esimerkiksi puuhaarukalla tai vispilällä.
Paista paperisissa muffinivuoissa tai muffinipellillä 200-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.
Sekoita kuorrutteen tomusokeri ja vesi (sekä väri) tasaiseksi tahnaksi, nostele lusikalla hieman jäähtyneen muffinin pinnalle. Koristele.
Vinkki!
Käytä maidottomiin muffineihin maidotonta margariinia.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut
Kaikenlaiset juustokakut ovat nykyään makeista leivonnaisista varmasti ne suosituimmat, kun tarvitaan herkullista ja näyttävää tarjottavaa.

Nyt juhlitaan!
Ihana juhlasesonki on taas täällä. Klikkaa ja katso inspiroivat leivontareseptit kaikkiin kevään ja kesän juhliin.

Suolaista leivontaa
Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Leivo pikkuleipiä
Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Helppo pannacotta
Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Mainiot grillimarinadit ja mausteseokset
Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.