Ainekset
2 isoa munaa
1 dl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria
1 dl Dansukker Taloussokeria
4 dl vehnäjauhoja
3 tl leivinjauhetta
100 g (1 dl) sulatettua voita tai margariinia
3 banaania soseutettuna
Kuorrute
2 dl Dansukker Tomusokeria
2 rkl vettä
(keltaista elintarvikeväriä)
Pinnalle
nonparelleja tai muita koristerakeita
Ohjeet
Riko kulhoon munat, lisää sokerit ja keskenään sekoitetut vehnäjauhot ja leivinjauhe. Sekoita joukkoon lopuksi sula margariini ja soseutetut banaanit. Aineksia ei tarvitse vatkata, riittää, että sekoitat ne tasaiseksi taikinaksi esimerkiksi puuhaarukalla tai vispilällä.
Paista paperisissa muffinivuoissa tai muffinipellillä 200-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.
Sekoita kuorrutteen tomusokeri ja vesi (sekä väri) tasaiseksi tahnaksi, nostele lusikalla hieman jäähtyneen muffinin pinnalle. Koristele.
Vinkki!
Käytä maidottomiin muffineihin maidotonta margariinia.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.