Ainekset
3 kananmunaa
2 dl rypsiöljyä
2 (à 125 g) omenaa raastettuna
4 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
4 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl kanelia
Vuokaan
voita tai margariinia
korppujauhoja tai mannasuurimoita
Kuorrute
200 g smetanaa tai tuorejuustoa
¾–1 dl Dansukker Fariinisokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
Pinnalle
1–2 rkl Dansukker Kanelisokeria
Ohjeet
Riko kananmunat kulhoon. Mittaa joukkoon öljy ja raastetut omenat. Lisää sokeri. Sekoita tasaiseksi. Mittaa joukkoon vehnäjauhot ja leivinjauhe sekä kaneli. Kääntele taikina tasaiseksi.
Voitele ja jauhota pitkänomainen leipävuoka (väh. 1,75 l). Kaada taikina vuokaan ja kypsennä 180-asteisen uunin alimmalla ritilätasolla 60–70 minuuttia. Kokeile kypsyyttä cocktail- tai varrastikulla.
Kumoa ja jäähdytä kakku.
Vaahdota smetana tai tuorejuusto fariini- ja vaniljasokerin kera. Levitä kuorrute jäähtyneen kakun pinnalle juuri ennen tarjoilua. Ripottele pinnalle kanelisokeria.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!