Kuningatarhillo Luomuhillosokerilla

#MarjatTalteen. Kesän ihanista mustikoista ja vadelmista teet helposti ja nopeasti kuningatarhilloa Luomuhillosokerilla.

n. 1 l hilloa

PT25M

30 minuuttia

Arviot (3 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

500 g mustikoita (tuore tai pakaste)
500 g vadelmia (tuore tai pakaste)
1 pkt (500 g) Dansukker Luomuhillosokeria
(2 luomulimetin mehu ja kuoriraaste)

Ohjeet

1. Perkaa ja huuhtele marjat. Käytä pakastemarjat osittain sulaneina.

2. Pane marjat ja luomuhillosokeri kattilaan. (Lisää limettimehu ja kuoriraaste.) Kuumenna kiehuvaksi ja keitä 4 minuuttia sekoitellen.

3. Ota kattila liedeltä ja kuori vaahto huolellisesti.

4. Kaada hillo pieniin puhtaisiin, kuumennettuihin purkkeihin, täytä piripintaan. Sulje hyvin.

5. Säilytä hillo jääkaapissa.

Hillo säilyy avaamattomana jääkaapissa noin 12 kuukautta, avattuna 2–3 viikkoa.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!