Kropsu

Kun hiihtolomalla halutaan jotain nopeaa ja hyvää, joka onnistuu koululaisiltakin, tehdään kropsua eli pohojalaasta pannukakkua.

1 pellillinen

PT40M

40 minuuttia

Arviot (131 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

75 g voita
6 dl kevytmaitoa
4 munaa
1 ½ dl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
1 ½ tl suolaa
4 dl vehnäjauhoja

Ohjeet

Sulata voi. Lisää maidon joukkoon munat käsivispilällä sekoittaen. Sekoita munamaitoon luomusiirappi, suola ja vähitellen jauhot. Lisää lopuksi voisula.

Voitele pelti (tai valurautapannu). Kaada taikina pellille. Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Vinkki!
Kuvan kropsu on tehty valurautapannussa. Sen halkaisija on 21 cm ja siihen menee ¼ annos taikinaa.
 

Resepti ja kuva: Kinuskikissa
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hurmaava mustikkakakku

Parhaat juustokakut

Kaikenlaiset juustokakut ovat nykyään makeista leivonnaisista varmasti ne suosituimmat, kun tarvitaan herkullista ja näyttävää tarjottavaa.

Fariinimarengit

Nyt juhlitaan!

Ihana juhlasesonki on taas täällä. Klikkaa ja katso inspiroivat leivontareseptit kaikkiin kevään ja kesän juhliin.

Juustopiirakka

Suolaista leivontaa

Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Herrasväen sitruunaiset pikkuleivät

Leivo pikkuleipiä

Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Mangopannacotta

Helppo pannacotta

Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Marinadi naudanlihalle

Mainiot grillimarinadit ja mausteseokset

Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.