Kovat nekut

Tästä massasta voit tehdä kovien nekkujen lisäksi myös erivärisiä ja -makuisia tikkareita.

noin 60 kpl

1 tunti

Arviot (65 kpl)

Ainekset

3 dl Dansukker Taloussokeria
1 ½ dl vettä
1 dl Dansukker Glukoosisiirappia
maustemitallinen hedelmäaromia tai piparminttua (apteekista)
karamelliväriä
leivinpaperille öljyä ja Dansukker Tomusokeria

Ohjeet

1. Öljyä pellille levitetty leivinpaperi kevyesti. Siivilöi toiselle paperille tomusokeria.

2. Mittaa sokeri, vesi ja glukoosisiirappi paksupohjaiseen kattilaan. Keitä kohtalaisella lämmöllä 152-asteiseksi. Ota kattila liedeltä, lisää maustava aines ja karamelliväri.

3. Kaada seos öljytylle leivinpaperille pellille tai nekkumuotteihin. Voit valuttaa sokerimassan myös pyöreiksi tai soikeiksi tikkareiksi ja painaa keskelle puutikun.

4. Anna nekkujen jäähtyä. Pyöräytä nekut tomusokerissa ennen pakkaamista.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Mustikkasuukkojäätelö

Tee itse jäätelöä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Kevyt viinimarja-minttuvaahto

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.