Ainekset
3 dl Dansukker Taloussokeria
1 ½ dl vettä
1 dl Dansukker Glukoosisiirappia
maustemitallinen hedelmäaromia tai piparminttua (apteekista)
karamelliväriä
leivinpaperille öljyä ja Dansukker Tomusokeria
Ohjeet
1. Öljyä pellille levitetty leivinpaperi kevyesti. Siivilöi toiselle paperille tomusokeria.
2. Mittaa sokeri, vesi ja glukoosisiirappi paksupohjaiseen kattilaan. Keitä kohtalaisella lämmöllä 152-asteiseksi. Ota kattila liedeltä, lisää maustava aines ja karamelliväri.
3. Kaada seos öljytylle leivinpaperille pellille tai nekkumuotteihin. Voit valuttaa sokerimassan myös pyöreiksi tai soikeiksi tikkareiksi ja painaa keskelle puutikun.
4. Anna nekkujen jäähtyä. Pyöräytä nekut tomusokerissa ennen pakkaamista.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Herkullinen sacherkakku
Täyteläinen sacherkakku on suklaakakkujen kruunaamaton kuningatar. Wieniläisperäisen kakun täytteenä on aprikoosihilloketta ja pohjassa sekä kuorrutuksessa tummaa suklaata.

Pienet inkivääri-sitruunakakut
Nämä pienet kakkuset lasissa sisältävät rapean pohjan, makean sitruuna-inkivääritäytteen ilman liivatetta, raikkaita marinoituja marjoja ja pinnalla rapeaa fariinicrumblea. Tarjoa juhlien kahvipöydässä tai jälkiruokana.

Helppo pannacotta
Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Upea savulohikakku juhlapöytään
Ota talteen vaaleaa ja tummaa leipää sisältävän savulohikakun ohje. Näyttävästi koristeltu kahden täytteen katkarapu-lohivoileipäkakku on juhlapöydän kestosuosikki.

Mainiot marinadit ja mausteseokset
Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.

Maista ja ihastu!
Pehmeän karamellimainen Dansukker Vaalea Luomusiirappi sopii sellaisenaan jälkiruokakastikkeeksi. Käytä sitä myös leivontaan, jälkiruokiin, makeisiin, ruoanlaittoon ja juomiin.