Kovat nekut

Tästä massasta voit tehdä kovien nekkujen lisäksi myös erivärisiä ja -makuisia tikkareita.

noin 60 kpl

PT55M

1 tunti

Arviot (72 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

3 dl Dansukker Taloussokeria
1 ½ dl vettä
1 dl Dansukker Glukoosisiirappia
maustemitallinen hedelmäaromia tai piparminttua (apteekista)
karamelliväriä
leivinpaperille öljyä ja Dansukker Tomusokeria

Ohjeet

1. Öljyä pellille levitetty leivinpaperi kevyesti. Siivilöi toiselle paperille tomusokeria.

2. Mittaa sokeri, vesi ja glukoosisiirappi paksupohjaiseen kattilaan. Keitä kohtalaisella lämmöllä 152-asteiseksi. Ota kattila liedeltä, lisää maustava aines ja karamelliväri.

3. Kaada seos öljytylle leivinpaperille pellille tai nekkumuotteihin. Voit valuttaa sokerimassan myös pyöreiksi tai soikeiksi tikkareiksi ja painaa keskelle puutikun.

4. Anna nekkujen jäähtyä. Pyöräytä nekut tomusokerissa ennen pakkaamista.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hurmaava mustikkakakku

Parhaat juustokakut

Kaikenlaiset juustokakut ovat nykyään makeista leivonnaisista varmasti ne suosituimmat, kun tarvitaan herkullista ja näyttävää tarjottavaa.

Fariinimarengit

Nyt juhlitaan!

Ihana juhlasesonki on taas täällä. Klikkaa ja katso inspiroivat leivontareseptit kaikkiin kevään ja kesän juhliin.

Juustopiirakka

Suolaista leivontaa

Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Herrasväen sitruunaiset pikkuleivät

Leivo pikkuleipiä

Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Mangopannacotta

Helppo pannacotta

Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Marinadi naudanlihalle

Mainiot grillimarinadit ja mausteseokset

Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.