Ainekset
2 dl kuohukermaa
3 dl Dansukker Taloussokeria
2 dl Dansukker Vaaleaa siirappia
1/2 dl Dansukker Glukoosisiirappia
2 rkl voita tai margariinia
1/2 tl etikkaa
Ohjeet
Sekoita kerma, sokeri ja siirapit paksu-pohjaisessa ja korkeareunaisessa kattilassa. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä seosta usein sekoittaen, kunnes sen lämpötila on 140 °C. Tai keitä seosta noin 45 minuuttia ja tee pallokoe: Tiputa muutama tippa kuumaa makeismassaa lasilliseen jääkylmää vettä. Jos massasta saa pyöriteltyä kiinteän pallon, on toffeeseos valmis.
Lisää voi ja etikka. Kaada seos välittömästi kevyesti öljytylle marmorilevylle tai pellille.
Kun seos on jäähtynyt käsin kosketeltavaksi, tartu massaan, venytä ja kierrä sitä ja taittele kokoon. Jatka kiertämistä ja taittelemista. Mitä kauemmin kierrät massaa, sitä hienompi valmiista makeisesta tulee.
Leikkaa lopuksi kierteet sopivan kokoisiksi paloiksi. Pakkaa makeiset sellofaaniin tai folioon.
Vinkki!
Jos seos kovettuu liikaa kierrettäessä, kuumenna sitä hetki mikrossa, niin voit jatkaa käsittelyä.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
![Britakakku](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fbritakakku.jpg&width=640&format=webp)
Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.
![Mustikkasuukkojäätelö](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fsyltgrottsglass.jpg&width=640&format=webp)
Tee itse jäätelöä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse.
![Limettipannacotta](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fvaniljpannacotta.jpg&width=640&format=webp)
Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.
![Tee itse hilloa ja mehua](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fImages%2fInspiration%2fhillo_fiilis2.jpg&width=640&format=webp)
Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.
![Mökkiläisen mustikkapiiras](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2ffi-m-mustikkapiirakka.jpg&width=640&format=webp)
Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.
![Kevyt viinimarja-minttuvaahto](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fredcurrant_mint.jpg&width=640&format=webp)
Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.