Ainekset
250 g voita
3 dl Dansukker Taloussokeria
1 1⁄2 dl Dansukker Tummaa siirappia
1 dl kuohukermaa
2 rkl piparkakkumaustetta
2 munaa
3 tl ruokasoodaa
noin 12 dl vehnäjauhoja
Pinnalle
2 munanvalkuaista
1 paketti (500 g) Dansukker Tomusokeria
elintarvikeväriä
Ohjeet
1. Mittaa voi, sokeri, siirappi, kerma ja mausteet kattilaan. Keitä hiljalleen kymmenisen minuuttia, kunnes seos sakenee. Anna jäähtyä.
2. Lisää munat mausteseokseen yksitellen hyvin vatkaten. Sekoita sooda jauhoihin ja lisää jauhoseos siivilän läpi seuloen mausteseokseen. Sekoita hyvin ja anna tasaantua jääkaapissa seuraavaan päivään.
3. Ota taikina jääkaapista noin puoli tuntia ennen leipomista. Jaa taikina kahteen osaan. Kauli ohuehkoksi levyksi ja ota muotilla soikioita. Paista pumpernikkeleitä 175-asteisessa uunissa viitisen minuuttia. Anna jäähtyä tasaisella alustalla.
4. Vatkaa valkuaisia sähkövatkaimella, lisää vähitellen tomusokeria. Ohenna tarvittaessa vedellä. Kuorrutuksen voi värjätä elintarvikeväreillä. Vielä kostean kuorrutuksen voi koristella koristerakeilla.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!