Ainekset
100 g tummaa suklaata
4 rkl kermaa
150 g (n. 3 dl) Dansukker Tomusokeria
100 g (3 dl) kookoshiutaleita
valkosuklaata
Ohjeet
Sulata tumma suklaa vesihauteessa. Ota suklaa vesihauteesta ja sekoita joukkoon kerma.
Lisää kookoshiutaleet. Lisää tomusokeri vähän kerrallaan ja sekoita notkeaksi massaksi. Pane kylmään 2 tunniksi.
Raasta valkosuklaa. Muotoile tryffelimassasta palloja ja kierittele ne suklaassa. Pane halutessasi tryffelit paperivuokiin. Säilytä viileässä.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.