Kookostryffelit

Kahden suklaan kookostryffelit tehdään tummasta suklaasta ja kieritellään valkosuklaassa.

noin 35 kpl

2 ½ tuntia

Arviot (43 kpl)

Ainekset

100 g tummaa suklaata
4 rkl kermaa
150 g (n. 3 dl) Dansukker Tomusokeria
100 g (3 dl) kookoshiutaleita
valkosuklaata

Ohjeet

Sulata tumma suklaa vesihauteessa. Ota suklaa vesihauteesta ja sekoita joukkoon kerma.

Lisää kookoshiutaleet. Lisää tomusokeri vähän kerrallaan ja sekoita notkeaksi massaksi. Pane kylmään 2 tunniksi.

Raasta valkosuklaa. Muotoile tryffelimassasta palloja ja kierittele ne suklaassa. Pane halutessasi tryffelit paperivuokiin. Säilytä viileässä.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Sitrushedelmien aika

Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokerilla tai Hillo-marmeladisokerilla on helppoa ja nopeaa.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.

Suolaista leivontaa

Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä arkiseen tai juhlavaan kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Kuumaa juomaa

Irish coffee on lämmittävä kahvijuomaklassikko fariinisokerilla, viskillä ja kermavaahdolla.