Ainekset
200 g voita tai margariinia
2 ½ dl Dansukker Taloussokeria
1 ½ dl Dansukker Tummaa siirappia
3 tl piparkakkumaustetta
TAI
1 tl neilikkaa
1 tl kanelia
½ tl inkivääriä
¼ tl pomeranssinkuorta
2 kananmunaa
7–8 dl vehnäjauhoja
2 tl ruokasoodaa
kookoshiutaleita maun mukaan
Ohjeet
Mittaa kattilaan rasva, sokeri ja siirappi, sekä mausteet. Hämmentele miedolla lämmöllä, kunnes rasva on sulanut. Anna seoksen hieman jäähtyä. Vatkaa joukkoon kananmunat. Lisää keskenään sekoitetut vehnäjauhot ja ruokasooda. Anna taikinan seistä kylmässä seuraavaan päivään.
Jaa taikina useampaan osaan ja pyörittele ohuiksi pötköiksi. Leikkaa pötköt noin kahden senttimetrin mittaisiksi paloiksi. Pyörittele palat palloiksi ja käännä ne kookoshiutaleissa kauttaaltaan. Litistä pallot littanoiksi leivinpaperin päälle uunipellille. Paista kookospiparkakut 200-asteisessa uunissa, kunnes ne ovat rapeita ja kauniin värisiä.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.