Kookosletut

Kookosmaidosta valmistettuja lettuja voi tarjoilla myös maidotonta ruokavaliota noudattavalle.

noin 30 pientä lettua

PT55M

1 tunti

Arviot (13 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

1 prk (4 dl) kookosmaitoa
3 dl vettä
2 munaa
5 dl vehnäjauhoja
1 rkl Dansukker Ruokokidesokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
yhden luomuappelsiinin raastettu kuori

Lisäksi

marjoja
Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia

Ohjeet

Mittaa kookosmaito, vesi ja munat leivontakulhoon ja vatkaa sekaisin. Lisää vehnäjauhot, sokerit sekä hyvin pestyn appelsiinin raastettu kuori ja sekoita tasaiseksi.

Anna taikinan seistä mielellään puoli tuntia kylmässä ennen paistamista. Paista kookosletut voissa tai öljyssä kuumassa pannussa molemmin puolin.

Tarjoa lisäksi tuoreita tai pakastemarjoja ja siirappia.

Kookosmaidosta valmistettuja lettuja voi tarjoilla myös maidotonta ruokavaliota noudattavalle.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hurmaava mustikkakakku

Parhaat juustokakut

Kaikenlaiset juustokakut ovat nykyään makeista leivonnaisista varmasti ne suosituimmat, kun tarvitaan herkullista ja näyttävää tarjottavaa.

Fariinimarengit

Nyt juhlitaan!

Ihana juhlasesonki on taas täällä. Klikkaa ja katso inspiroivat leivontareseptit kaikkiin kevään ja kesän juhliin.

Juustopiirakka

Suolaista leivontaa

Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Herrasväen sitruunaiset pikkuleivät

Leivo pikkuleipiä

Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Mangopannacotta

Helppo pannacotta

Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Marinadi naudanlihalle

Mainiot grillimarinadit ja mausteseokset

Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.