Ainekset
Hilloke
500 g raparperia
1 rkl vettä
250 g Dansukker Hillosokeria
ripaus kuivattua minttua
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
Kiisseli
4 dl maitoa
4 dl (1 prk) kookosmaitoa
¾ dl maizena-maissitärkkelystä
1–1 ½ dl Dansukker Taloussokeria
Ohjeet
Huuhtele raparperit ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Laita raparperit kattilaan ja lisää joukkoon vesitilkka. Kiehauta ja lisää hillosokeri, minttu ja vaniljasokeri. Anna kiehua välillä sekoitellen, kunnes raparperi on pehmennyt. Jäähdytä.
Mittaa toiseen kattilaan maito, kookosmaito, maizena ja sokeri. Anna kiehua miedolla lämmöllä koko ajan sekoittaen, kunnes kiisseli sakenee. Keitä kolme minuuttia ja nosta kattila pois liedeltä.
Jaa kiisseli tarjoilukulhoihin ja jäähdytä. Tarjoa seuraksi raparperihilloketta.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!