Kookoskiisseli ja raparperihilloke

Valmista ihastuttava kirpeähkö raparperihilloke eksoottisen pehmeän kookoskiisselin seuraksi.

4–6 annosta

PT25M

20 minuuttia

Arviot (19 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

Hilloke
500 g raparperia
1 rkl vettä
250 g Dansukker Hillosokeria
ripaus kuivattua minttua
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
Kiisseli
4 dl maitoa
4 dl (1 prk) kookosmaitoa
¾ dl maizena-maissitärkkelystä
1–1 ½ dl Dansukker Taloussokeria

Ohjeet

Huuhtele raparperit ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Laita raparperit kattilaan ja lisää joukkoon vesitilkka. Kiehauta ja lisää hillosokeri, minttu ja vaniljasokeri. Anna kiehua välillä sekoitellen, kunnes raparperi on pehmennyt. Jäähdytä.

Mittaa toiseen kattilaan maito, kookosmaito, maizena ja sokeri. Anna kiehua miedolla lämmöllä koko ajan sekoittaen, kunnes kiisseli sakenee. Keitä kolme minuuttia ja nosta kattila pois liedeltä.

Jaa kiisseli tarjoilukulhoihin ja jäähdytä. Tarjoa seuraksi raparperihilloketta.
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?