Konjakkiruusut

Pursota perinteiset, konjakilla maustetut suklaamakeiset ruusukkeiksi.

½ tuntia

Arviot (2 kpl)

Ainekset

125 g kookosrasvaa
1 pieni kananmuna
3 dl (180 g) Dansukker Tomusokeria
1/2 dl kaakaojauhetta
1 1/2 rkl Dansukker Vaniljasokeria
1/4 dl konjakkia

Ohjeet

Sulata kookosrasva ja laita se viileään jäähtymään. Vatkaa tomusokeri ja kananmuna vaahdoksi. Sekoita kaakaojauhe ja vaniljasokeri ja lisää seos munavaahtoon. Sekoita joukkoon konjakki. Lisää viimeisenä jäähtynyt kookosrasva voimakkaasti esim. yleiskoneella vaahdottaen. Pursota pieniin paperisiin makeisvuokiin tai suoraan ruusukkeiksi leivinpaperille ja jäähdytä viileässä. Säilyvät jääkaapissa muutamia päiviä.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Sitrushedelmien aika

Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Kuumaa juomaa

Kuumat juomat maistuvat talvipakkasella. Klikkaa erilaisten tee-, kahvi- ja kaakaojuomien resepteihin.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.