Kolakeksit

Klassiset keksit saavat uutta karamellimaista makua paahdetusta voista ja vaaleasta luomusiirapista. Käytä leivonnassa erikoishienoja vehnäjauhoja.

n. 20 kappaletta

PT25M

30 minuuttia

Arviot (47 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

75 g voita
¾ dl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
½ dl Dansukker Taloussokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
½ tl ruokasoodaa
3 dl erikoishienoja vehnäjauhoja

Ohjeet

Mittaa voi kattilaan ja keitä, kunnes pohjalle muodostuva sakka värjäytyy vaaleanruskeaksi (noin 8 minuuttia). Vahdi voin paahtumista välillä sekoitellen. Lisää kattilaan yksitellen loput aineet reseptissä luetellussa järjestyksessä.

Levitä taikina sormilla painellen pellille 20 x 22 cm kokoiseksi levyksi. Vedä viistosti levyn poikki haarukalla syviä uria.

Paista 200 asteessa noin 8 minuuttia, kunnes levy on saanut vaaleanruskean sävyn. Leikkaa levy saman tien suunnikkaan muotoisiksi paloiksi.
 

Resepti ja kuva: Kinuskikissa

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?