Ainekset
Pohja
3 ½ dl vehnäjauhoja
2 rkl Dansukker Fariinisokeria
100 g voita tai margariinia
1 rkl öljyä
1 munankeltuainen
3 rkl kylmää vettä
Täyte
1 1/2 dl Dansukker Fariinisokeria
1 1/2 dl Dansukker Cane Syrup -ruokosokerisiirappia
2 dl kuohukermaa
2 tl kaakaojauhetta
1–2 tl Dansukker Vaniljasokeria
75 g voita tai margariinia
200 g pähkinäsekoitusta
Ohjeet
Nypi vehnäjauhot, fariinisokeri, voi ja öljy keskenään. Lisää keltuainen ja lopuksi kylmä vesi nopeasti sekoittaen. Painele taikina piirasvuoan (halkaisija 24 cm) pohjalle ja reunoille. Esipaista pohjaa 225-asteisen uunin keskiritilätasolla noin kymmenen minuuttia.
Mittaa täytteen ainekset kasariin ja kiehauta, kunnes rasva on sulanut ja seos on tasainen. Kaada täyte esipaistetun piiraspohjan päälle ja jatka kypsennystä 200-asteisessa uunissa 20–30 minuuttia, kunnes pinta on jähmettynyt ja kauniin värinen.
Tarjoa jäähtynyt piiras sellaisenaan tai sokerilla ja vaniljasokerilla maustetun kermavaahdon tai vaniljajäätelön kanssa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?