Ainekset
Pohja
3 ½ dl vehnäjauhoja
2 rkl Dansukker Fariinisokeria
100 g voita tai margariinia
1 rkl öljyä
1 munankeltuainen
3 rkl kylmää vettä
Täyte
1 1/2 dl Dansukker Fariinisokeria
1 1/2 dl Dansukker Cane Syrup -ruokosokerisiirappia
2 dl kuohukermaa
2 tl kaakaojauhetta
1–2 tl Dansukker Vaniljasokeria
75 g voita tai margariinia
200 g pähkinäsekoitusta
Ohjeet
Nypi vehnäjauhot, fariinisokeri, voi ja öljy keskenään. Lisää keltuainen ja lopuksi kylmä vesi nopeasti sekoittaen. Painele taikina piirasvuoan (halkaisija 24 cm) pohjalle ja reunoille. Esipaista pohjaa 225-asteisen uunin keskiritilätasolla noin kymmenen minuuttia.
Mittaa täytteen ainekset kasariin ja kiehauta, kunnes rasva on sulanut ja seos on tasainen. Kaada täyte esipaistetun piiraspohjan päälle ja jatka kypsennystä 200-asteisessa uunissa 20–30 minuuttia, kunnes pinta on jähmettynyt ja kauniin värinen.
Tarjoa jäähtynyt piiras sellaisenaan tai sokerilla ja vaniljasokerilla maustetun kermavaahdon tai vaniljajäätelön kanssa.
 
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
			Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
			Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?
			Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
			Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
			Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
			Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!