Ainekset
Pohja
3 ½ dl vehnäjauhoja
2 rkl Dansukker Fariinisokeria
100 g voita tai margariinia
1 rkl öljyä
1 munankeltuainen
3 rkl kylmää vettä
Täyte
1 1/2 dl Dansukker Fariinisokeria
1 1/2 dl Dansukker Cane Syrup -ruokosokerisiirappia
2 dl kuohukermaa
2 tl kaakaojauhetta
1–2 tl Dansukker Vaniljasokeria
75 g voita tai margariinia
200 g pähkinäsekoitusta
Ohjeet
Nypi vehnäjauhot, fariinisokeri, voi ja öljy keskenään. Lisää keltuainen ja lopuksi kylmä vesi nopeasti sekoittaen. Painele taikina piirasvuoan (halkaisija 24 cm) pohjalle ja reunoille. Esipaista pohjaa 225-asteisen uunin keskiritilätasolla noin kymmenen minuuttia.
Mittaa täytteen ainekset kasariin ja kiehauta, kunnes rasva on sulanut ja seos on tasainen. Kaada täyte esipaistetun piiraspohjan päälle ja jatka kypsennystä 200-asteisessa uunissa 20–30 minuuttia, kunnes pinta on jähmettynyt ja kauniin värinen.
Tarjoa jäähtynyt piiras sellaisenaan tai sokerilla ja vaniljasokerilla maustetun kermavaahdon tai vaniljajäätelön kanssa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.