Ainekset
2 dl vahvaa kahvia
4 rkl Amaretto-likööriä
75–100 g Savoiardi-keksejä
4 munankeltuaista
1 1/4 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
300 g kirsikoita
250 g mascarponejuustoa
250 g maitorahkaa
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
Koristeluun
kaakaojauhetta
Ohjeet
Sekoita kahvi ja likööri. Pane keksit vuokaan ja tiputtele kahviseos niiden päälle. Anna seistä, kunnes kahviseos on imeytynyt kekseihin.
Kaada keltuaiset ja sokeri lasikulhoon ja pane kulho lämpimällä vedellä täytettyyn kattilaan. Keitä vatkaten, kunnes seos on saennut. Pane syrjään odottamaan.
Huuhtele kirsikat ja poista kivet. Kuivaa kirsikat talouspaperilla ja lisää ne munaseoksen joukkoon.
Sekoita keskenään mascarpone, maitorahka ja vaniljasokeri.
Levitä puolet mascarponeseoksesta keksien päälle. Levitä päälle kirsikka-munaseos ja sen jälkeen loput mascarponeseoksesta. Sirottele pinnalle kaakaojauhetta.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.