Kirsikkakeitto kanelikermavaahdon kera

Tuoreista kirsikoista keitetty kiisseli maustetaan kanelilla ja tarjotaan kermavaahdon kera.

6 annosta

1 tunti

Arviot (0 kpl)

Ainekset

1/2–1 l kirsikoita
1/2 l vettä
2 dl punaviiniä
2 kanelitankoa
2 dl Dansukker Ruokokidesokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
1 rkl perunajauhoja
Tarjoiluun
2 dl kuohukermaa
1 tl jauhettua kanelia
2 tl Dansukker Tomusokeria

Ohjeet

Huuhtele kirsikat ja poista kivet.

Sekoita viini, vesi, ruokokidesokeri, kaneli ja kirsikat kattilassa. Kiehauta ja anna hautua 5 minuuttia. Suurusta keitto pieneen vesimäärään sekoitetuilla perunajauhoilla. Lisää vaniljasokeri.

Anna jäähtyä. Siivilöi kirsikat pois (säästä ne ja tarjoile jäätelön kera). Vatkaa kerma, tomusokeri ja kaneli kiinteäksi vaahdoksi. Tarjoile keitto kanelikermavaahdon sekä halutessasi pikkuleivän tai korpun kera.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!