Kirsikkakeitto kanelikermavaahdon kera

Tuoreista kirsikoista keitetty kiisseli maustetaan kanelilla ja tarjotaan kermavaahdon kera.

6 annosta

PT55M

1 tunti

Arviot (0 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

1/2–1 l kirsikoita
1/2 l vettä
2 dl punaviiniä
2 kanelitankoa
2 dl Dansukker Ruokokidesokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
1 rkl perunajauhoja
Tarjoiluun
2 dl kuohukermaa
1 tl jauhettua kanelia
2 tl Dansukker Tomusokeria

Ohjeet

Huuhtele kirsikat ja poista kivet.

Sekoita viini, vesi, ruokokidesokeri, kaneli ja kirsikat kattilassa. Kiehauta ja anna hautua 5 minuuttia. Suurusta keitto pieneen vesimäärään sekoitetuilla perunajauhoilla. Lisää vaniljasokeri.

Anna jäähtyä. Siivilöi kirsikat pois (säästä ne ja tarjoile jäätelön kera). Vatkaa kerma, tomusokeri ja kaneli kiinteäksi vaahdoksi. Tarjoile keitto kanelikermavaahdon sekä halutessasi pikkuleivän tai korpun kera.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?