Kirsikkakeitto kanelikermavaahdon kera

Tuoreista kirsikoista keitetty kiisseli maustetaan kanelilla ja tarjotaan kermavaahdon kera.

6 annosta

PT55M

1 tunti

Arviot (0 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

1/2–1 l kirsikoita
1/2 l vettä
2 dl punaviiniä
2 kanelitankoa
2 dl Dansukker Ruokokidesokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
1 rkl perunajauhoja
Tarjoiluun
2 dl kuohukermaa
1 tl jauhettua kanelia
2 tl Dansukker Tomusokeria

Ohjeet

Huuhtele kirsikat ja poista kivet.

Sekoita viini, vesi, ruokokidesokeri, kaneli ja kirsikat kattilassa. Kiehauta ja anna hautua 5 minuuttia. Suurusta keitto pieneen vesimäärään sekoitetuilla perunajauhoilla. Lisää vaniljasokeri.

Anna jäähtyä. Siivilöi kirsikat pois (säästä ne ja tarjoile jäätelön kera). Vatkaa kerma, tomusokeri ja kaneli kiinteäksi vaahdoksi. Tarjoile keitto kanelikermavaahdon sekä halutessasi pikkuleivän tai korpun kera.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!