Ainekset
150 g huoneenlämpöistä voita tai margariinia
1 1/2 dl Dansukker Ruokokidesokeria
2 kananmunaa
1 1/2 dl vehnäjauhoja
1 dl perunajauhoja
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
1 1/2 tl leivinjauhetta
Vuokaan
voita tai margariinia
1 dl hasselpähkinärouhetta
1/2 dl Dansukker Ruokokidesokeria
Täyte
2 dl ranskankermaa
3 kananmunaa
1 dl Dansukker Ruokokidesokeria
1/2 l kirsikoita (kivet poistettuna)
Koristeluun
Dansukker Tomusokeria
Ohjeet
Vaahdota rasva ja sokeri. Lisää kananmunat. Yhdistä kuivat ainekset ja sekoita taikinaan.
Voitele 24 cm:n irtopohjavuoka. Sekoita keskenään pähkinärouhe ja sokeri ja ripottele vuokaan. Levitä taikina vuokaan. Paista uunin keskiosassa 200 asteessa 12 minuuttia.
Sekoita keskenään ranskankerma, kananmunat ja sokeri. Lisää kirsikat. Kaada täyte esipaistetulle pohjalle. Laske uunin lämpötila 175 asteeseen ja paista kakkua noin 40 minuuttia. Anna jäähtyä vuoassa. Koristele tomusokerilla.
Vinkki!
Kokeile täytteeseen muita hedelmiä tai marjoja.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut
Kaikenlaiset juustokakut ovat nykyään makeista leivonnaisista varmasti ne suosituimmat, kun tarvitaan herkullista ja näyttävää tarjottavaa.

Nyt juhlitaan!
Ihana juhlasesonki on taas täällä. Klikkaa ja katso inspiroivat leivontareseptit kaikkiin kevään ja kesän juhliin.

Suolaista leivontaa
Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Leivo pikkuleipiä
Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Helppo pannacotta
Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Mainiot grillimarinadit ja mausteseokset
Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.