Ainekset
500 g kypsiä, punaisia tomaatteja
100 g sipulia
2 punaista chilipaprikaa
n. 6 valkosipulinkynttä
1 tl suolaa
1 tl rouhittua mustapippuria
1 ruukkubasilika
½ dl valkoviinietikkaa
½ dl Dansukker Vaaleaa siirappia tai Vaaleaa Luomusiirappia
ripaus raastettua inkivääriä
150 g Dansukker Hillo-marmeladisokeria
Ohjeet
Pane tomaatit hetkeksi kiehuvaan veteen. Poista kuoret ja halkaise tomaatit. Silppua sipulit ja chilipalot. Mittaa kasvikset, mausteet, etikka ja siirappi kattilaan. Keitä puolisen tuntia.
Kaada seos tehosekoittajaan ja pyöräytä tasaiseksi seokseksi. Lisää sokeri ja keitä noin 5 minuuttia.
Kaada seos tölkkeihin ja säilytä kylmässä. Käytä lisäkkeenä tai ruokien mausteena.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.