Kirpeä tomaattikastike

Käytä tuoreista tomaateista keitettyä kastiketta lisäkkeenä tai ruokien mausteena.

1 tunti

Arviot (0 kpl)

Ainekset

500 g kypsiä, punaisia tomaatteja
100 g sipulia
2 punaista chilipaprikaa
n. 6 valkosipulinkynttä
1 tl suolaa
1 tl rouhittua mustapippuria
1 ruukkubasilika
½ dl valkoviinietikkaa
½ dl Dansukker Vaaleaa siirappia tai Vaaleaa Luomusiirappia
ripaus raastettua inkivääriä
150 g Dansukker Hillo-marmeladisokeria

Ohjeet

Pane tomaatit hetkeksi kiehuvaan veteen. Poista kuoret ja halkaise tomaatit. Silppua sipulit ja chilipalot. Mittaa kasvikset, mausteet, etikka ja siirappi kattilaan. Keitä puolisen tuntia.

Kaada seos tehosekoittajaan ja pyöräytä tasaiseksi seokseksi. Lisää sokeri ja keitä noin 5 minuuttia.

Kaada seos tölkkeihin ja säilytä kylmässä. Käytä lisäkkeenä tai ruokien mausteena. 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Mustikkasuukkojäätelö

Tee itse jäätelöä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Kevyt viinimarja-minttuvaahto

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.