Ainekset
4 l vettä
5 dl Dansukker Taloussokeria
4 luomulimettiä
murunen hiivaa
Ohjeet
Kuumenna vesi kiehuvaksi ja sekoita sokeri joukkoon. Leikkaa yhden hyvin pestyn limetin vihreä kuori kuorimaveitsellä lastuiksi, halkaise hedelmät ja purista puolikkaista mehut. Sekoita kuorilastut ja mehu kuumaan sokeriliemeen. Jäähdytä liemi 40-asteiseksi ja sekoita hiivanmurunen joukkoon. Anna siman käydä 12 tuntia, avoimena ja lämpimässä paikassa. Siivilöi ja pullota. Pane pulloihin muutamia rusinoita ja säilytä pullot jääkaapissa. Kun rusinat nousevat pintaan, sima on valmista juotavaksi.
Vinkki!
Voit värjätä kirkkaan limettisiman elintarvikeväreillä.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.
Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!