Ainekset
200 g voita tai margariinia
3 dl Dansukker Taloussokeria
1 dl kaakaojauhetta
2 kananmunaa
2 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 rkl Dansukker Vaniljasokeria
Kinuskitäyte
2 dl Dansukker Tomusokeria
2 rkl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
50 g maitosuklaata
1 1/2 dl kermaa
50 g voita tai margariinia
Koristeluun
2 dl kuohukermaa
1 rkl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
tuoreita hedelmiä tai marjoja
Ohjeet
Lämmitä uuni 175 asteeseen. Voitele ja jauhota irtopohjavuoka (halk. 24 cm).
Sulata rasva kattilassa. Lisää sokeri ja kaakaojauhe. Sekoita joukkoon munat. Sekoita muut ainekset keskenään ja lisää taikinan joukkoon kattilaan. Kaada taikina vuokaan ja paista uunin alatasolla 20–25 minuuttia. Anna jäähtyä.
Sekoita kaikki täytteen ainekset rasvaa lukuun ottamatta kattilassa. Keitä hiljalleen, kunnes täyte sakenee (noin 10–15 minuuttia). Sekoita joukkoon huoneenlämpöinen rasva ja anna jäähtyä. Pane kakkupohja vadille ja levitä päälle täyte. Anna jähmettyä.
Vatkaa kerma kiinteäksi vaahdoksi. Sekoita joukkoon siirappi. Levitä tai pursota kermavaahto kakun päälle. Koristele tuoreilla hedelmillä tai marjoilla. Säilytä kylmässä.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?