Kinuskipopcornit

Kuorruta popcornit kermasta ja fariinisokerista keitetyllä kinuskikastikkeella.

10 minuuttia

Arviot (198 kpl)

Ainekset

1 pussi popcornia tai 1 dl maissinjyviä, jotka on tehty popcorniksi
2 dl kuohukermaa
2 dl Dansukker Fariinisokeria
ripaus suolaa

Ohjeet

Voit käyttää popcornien tekoon joko valmiita mikropopcorneja, jotka ovat ilman suolaa, tai tehdä popcornit itse maissinjyvistä.

Kiehauta fariinisokeri ja kuohukerma paksupohjaisessa kattilassa. Kun kinuski alkaa kiehua, keitä sitä noin minuutin ajan. Nosta pois liedeltä ja anna jäähtyä. Ripottele popcorneihin vähän suolaa ja kumoa ne leivinpaperin päälle pellille. Kaada päälle kinuskia mielen mukaan. Kääntele välillä popcorneja käsin tai lastalla jotta saat kinuskia kaikkialle.

Resepti: tekila.fi-blogi

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!