Kinuskipopcornit

Kuorruta popcornit kermasta ja fariinisokerista keitetyllä kinuskikastikkeella.

10 minuuttia

Arviot (191 kpl)

Ainekset

1 pussi popcornia tai 1 dl maissinjyviä, jotka on tehty popcorniksi
2 dl kuohukermaa
2 dl Dansukker Fariinisokeria
ripaus suolaa

Ohjeet

Voit käyttää popcornien tekoon joko valmiita mikropopcorneja, jotka ovat ilman suolaa, tai tehdä popcornit itse maissinjyvistä.

Kiehauta fariinisokeri ja kuohukerma paksupohjaisessa kattilassa. Kun kinuski alkaa kiehua, keitä sitä noin minuutin ajan. Nosta pois liedeltä ja anna jäähtyä. Ripottele popcorneihin vähän suolaa ja kumoa ne leivinpaperin päälle pellille. Kaada päälle kinuskia mielen mukaan. Kääntele välillä popcorneja käsin tai lastalla jotta saat kinuskia kaikkialle.

Resepti: tekila.fi-blogi

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Mustikkasuukkojäätelö

Tee itse jäätelöä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Kevyt viinimarja-minttuvaahto

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.