Kinuskipopcornit

Kuorruta popcornit kermasta ja fariinisokerista keitetyllä kinuskikastikkeella.

PT10M

10 minuuttia

Arviot (223 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

1 pussi popcornia tai 1 dl maissinjyviä, jotka on tehty popcorniksi
2 dl kuohukermaa
2 dl Dansukker Fariinisokeria
ripaus suolaa

Ohjeet

Voit käyttää popcornien tekoon joko valmiita mikropopcorneja, jotka ovat ilman suolaa, tai tehdä popcornit itse maissinjyvistä.

Kiehauta fariinisokeri ja kuohukerma paksupohjaisessa kattilassa. Kun kinuski alkaa kiehua, keitä sitä noin minuutin ajan. Nosta pois liedeltä ja anna jäähtyä. Ripottele popcorneihin vähän suolaa ja kumoa ne leivinpaperin päälle pellille. Kaada päälle kinuskia mielen mukaan. Kääntele välillä popcorneja käsin tai lastalla jotta saat kinuskia kaikkialle.

Resepti: tekila.fi-blogi

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!