Ainekset
4 kananmunaa
2 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
2 dl vehnäjauhoja
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
Täyte
½ dl omenamehua
noin 2 dl omenasosetta
Kinuskikuorrutus
2 dl kermaa
2 dl Dansukker Fariinisokeria
1 dl Dansukker Glukoosisiirappia
nokare voita
Pinnalle
50 g paahdettuja mantelilastuja
Ohjeet
1. Voitele ja korppujauhota tasapohjainen kakkuvuoka. Kuumenna uuni 200 asteeseen.
2. Vaahdota huoneenlämpöiset munat ja sokeri kestäväksi vaahdoksi. Sekoita joukkoon jauhot ja kaada taikina vuokaan. Kypsennä noin 20 minuuttia. Kokeile kypsyyttä tikulla. Anna kakun hieman jäähtyä, kumoa ja anna levähtää seuraavaan päivään vuoalla peitettynä.
3. Halkaise kakku, kostuta mehulla ja levitä omenasosetta pohjalevylle. Nosta toinen kakkulevy päälle ja painele pinta tasaiseksi. Harjaa pinnalta muruset.
4. Mittaa kerma, sokeri ja glukoosisiirappi kattilaan. Keitä hiljalleen noin 20 minuuttia, kunnes seos sakenee. Lisää nokare voita ja kaada kinuski kakulle.
5. Paahda mantelilastuja kuivassa pannussa ja ripota koristeeksi kakun pinnalle.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!