Kinkun kastike

Joulukinkulle tai pikkukinkulle sopiva kastike valmistetaan kinkun paistolientä hyödyntäen.

15 minuuttia

Arviot (0 kpl)

Ainekset

4 dl kinkun paistolientä
2 dl kuohukermaa
3 rkl vehnäjauhoja
2 rkl sinappia
1–2 tl kuivattua rakuunaa
1 rkl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia tai Glukoosisiirappia

Ohjeet

Mittaa ainekset kasariin tai kattilaan ja anna kiehua hiljalleen 5–10 minuuttia usein hämmentäen. Tarkista maku.

Voit korvata kinkun paistoliemen samalla määrällä vettä ja yhdellä lihaliemikuutiolla.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.