Kinkkukiusaus

Perunoita, (joulu)kinkkua, purjoa ja herkkusieniä sisältävä vuokaruoka.

4 annosta

1 tunti 15 minuuttia

Arviot (22 kpl)

Ainekset

1 kg perunoita, kuorittuina ja suikaloituina
200–300 g suikaloitua kinkkua
1 purjo ohuina viipaleina
200 g viipaloituja tuoreita herkkusieniä
3 dl kermaa
2 rkl Dijonin sinappia
1 rkl Dansukker Tummaa siirappia
1/2 tl suolaa
2–3 maustemitallista mustapippuria
2 dl raastettua mozzarellaa

Ohjeet

Pane perunat, kinkku, purjo ja herkkusienet kerroksittain uuninkestävään vuokaan, perunaa ylimmäksi. Sekoita kerma, sinappi, siirappi, suola ja pippuri ja kaada seos perunoiden päälle. Ripottele pinnalle juustoraaste. Paista uunin keskiosassa 200 asteessa noin 35–45 minuuttia.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Sitrushedelmien aika

Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Kuumaa juomaa

Kuumat juomat maistuvat talvipakkasella. Klikkaa erilaisten tee-, kahvi- ja kaakaojuomien resepteihin.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.