Kinkkukiusaus

Perunoita, (joulu)kinkkua, purjoa ja herkkusieniä sisältävä vuokaruoka.

4 annosta

1 tunti 15 minuuttia

Arviot (22 kpl)

Ainekset

1 kg perunoita, kuorittuina ja suikaloituina
200–300 g suikaloitua kinkkua
1 purjo ohuina viipaleina
200 g viipaloituja tuoreita herkkusieniä
3 dl kermaa
2 rkl Dijonin sinappia
1 rkl Dansukker Tummaa siirappia
1/2 tl suolaa
2–3 maustemitallista mustapippuria
2 dl raastettua mozzarellaa

Ohjeet

Pane perunat, kinkku, purjo ja herkkusienet kerroksittain uuninkestävään vuokaan, perunaa ylimmäksi. Sekoita kerma, sinappi, siirappi, suola ja pippuri ja kaada seos perunoiden päälle. Ripottele pinnalle juustoraaste. Paista uunin keskiosassa 200 asteessa noin 35–45 minuuttia.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Helppo omenapiirakka

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?