Kevyempi kuningatarhillo

Kuningatarhillo koostuu vadelmista ja mustikoista. Valmista se Hillo-marmeladisokerilla.

PT25M

30 minuuttia

Arviot (1 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

700 g (1,4 l) vadelmia
300 g (6 dl) mustikoita
1/2 dl vettä
1 pkt (330 g) Dansukker Hillo-marmeladisokeria

Ohjeet

Pane puhdistetut marjat ja vesitilkka kattilaan. Kaada hillo-marmeladisokeri päälle. Kuumenna hitaasti kiehuvaksi ja keitä 2–5 minuuttia välillä sekoittaen. Jäähdytä vartti, kuori vaahto tarvittaessa ja purkita hillo. Säilytä jääkaapissa.
Hillo sisältää lisättyä sokeria vain noin 25 %.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Seljankukkamehujäät

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Herkullinen herukkapiirakka

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.