Ainekset
700 g (1,4 l) vadelmia
300 g (6 dl) mustikoita
1/2 dl vettä
1 pkt (330 g) Dansukker Hillo-marmeladisokeria
Ohjeet
Pane puhdistetut marjat ja vesitilkka kattilaan. Kaada hillo-marmeladisokeri päälle. Kuumenna hitaasti kiehuvaksi ja keitä 2–5 minuuttia välillä sekoittaen. Jäähdytä vartti, kuori vaahto tarvittaessa ja purkita hillo. Säilytä jääkaapissa.
Hillo sisältää lisättyä sokeria vain noin 25 %.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!