Kevätsalaatti pääsiäiseen - Dansukker

Kevätsalaatti

4 annosta 15 minuuttia
Keväisen vihreä ja ruokaisa lisäkesalaatti kalkkunaleikkeellä ja tuorejuustolla.
Kevätsalaatti
Arvioi: (0kpl)

Ainekset

  • 2 keräsalaattia
  • 1 pieni keltainen paprika
  • 100 g kirsikkatomaatteja
  • 8 viipaletta savustettua kalkkunaleikkelettä
  • 200 g tuorejuustoa (esim. Philadelphia)
  • 1 ruukku tuoretta basilikaa

Kastike

  • 3 rkl rypsiöljyä
  • 3 rkl valkoista balsamicoa
  • 2 rkl dijon-sinappia
  • 2 rkl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
  • suolaa, pippuria

Huuhtele salaatit, irrota lehdet ja anna valua pyyheliinan päällä. Huuhtele paprika, halkaise pitkittäin, poista siemenet ja viipaloi. Huuhtele ja puolita tomaatit. Asettele salaatinlehdet, paprikaviipaleet, tomaatit ja taitellut kalkkunaviipaleet tarjoiluvadille. Paloittele juusto ja jaa se muiden ainesten päälle. Koristele basilikalla. Sekoita kastikkeen ainekset ja tarjoile salaatin kera.

Reseptin on laatinut

Dansukker

;