Kevätsalaatti

Keväisen vihreä ja ruokaisa lisäkesalaatti kalkkunaleikkeellä ja tuorejuustolla.

4 annosta

PT10M

15 minuuttia

Arviot (0 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

2 keräsalaattia
1 pieni keltainen paprika
100 g kirsikkatomaatteja
8 viipaletta savustettua kalkkunaleikkelettä
200 g tuorejuustoa (esim. Philadelphia)
1 ruukku tuoretta basilikaa

Kastike
3 rkl rypsiöljyä
3 rkl valkoista balsamicoa
2 rkl dijon-sinappia
2 rkl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
suolaa, pippuria

Ohjeet

Huuhtele salaatit, irrota lehdet ja anna valua pyyheliinan päällä. Huuhtele paprika, halkaise pitkittäin, poista siemenet ja viipaloi. Huuhtele ja puolita tomaatit. Asettele salaatinlehdet, paprikaviipaleet, tomaatit ja taitellut kalkkunaviipaleet tarjoiluvadille. Paloittele juusto ja jaa se muiden ainesten päälle. Koristele basilikalla. Sekoita kastikkeen ainekset ja tarjoile salaatin kera.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!