Ainekset
2 keräsalaattia
1 pieni keltainen paprika
100 g kirsikkatomaatteja
8 viipaletta savustettua kalkkunaleikkelettä
200 g tuorejuustoa (esim. Philadelphia)
1 ruukku tuoretta basilikaa
Kastike
3 rkl rypsiöljyä
3 rkl valkoista balsamicoa
2 rkl dijon-sinappia
2 rkl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
suolaa, pippuria
Ohjeet
Huuhtele salaatit, irrota lehdet ja anna valua pyyheliinan päällä. Huuhtele paprika, halkaise pitkittäin, poista siemenet ja viipaloi. Huuhtele ja puolita tomaatit. Asettele salaatinlehdet, paprikaviipaleet, tomaatit ja taitellut kalkkunaviipaleet tarjoiluvadille. Paloittele juusto ja jaa se muiden ainesten päälle. Koristele basilikalla. Sekoita kastikkeen ainekset ja tarjoile salaatin kera.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.