Kesän paras lettuhillo

Hillo vieköön, miten helppoa ja hyvää! Maanmainio hillo syntyy kädenkäänteessä ja on juuri sen makuista kuin itse haluat. Testaa kesän paras lettuhillo!

valmista hilloa noin 1 litra

PT30M
PT0M
Hillot

30 min

Arviot (85 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

1 kg marjoja oman maun mukaan
500 g Dansukker Hillosokeria TAI
250 g (1 pkt) Dansukker Minihillosokeria
vettä

Ohjeet

1. Perkaa (ja paloittele isokokoiset) marjat kattilaan.

2. Lisää vesi: ½ dl, jos teet hillon Hillosokerilla;  2–3 rkl, jos teet hillon Minihillosokerilla.

3. Lisää valitsemasi hillosokeri ja kuumenna hitaasti kiehuvaksi sekoitellen.

4. Anna kiehua kevyesti poreillen 5–10 minuuttia, sekoita välillä. Kovakuoristen marjojen (mm. herukat) keittoaika on 15 minuuttia. Kuori mahdollinen vaahto pois pinnalta esim. lusikalla.

5. Kaada hillo puhtaisiin, kuumennettuihin purkkeihin. Sulje hyvin. Säilytä jääkaapissa.


Minihillosokerilla ohjeen mukaan tehty hillo sisältää yli 30 % vähemmän sokeria kuin hillot yleensä.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?